úterý 16. února 2016

Recenze: Rtěnky Rimmel

Dámy (pány asi můžu vynechat? =D), dnes se dostáváme ke značce,  která je jednou z mých nejoblíbenějších. A bude to zase značka „drogerková“ - tedy taková, která je dostupná snad každé z Vás. Tou značkou je RIMMEL. A já se Vám přiznám hned hezky ze začátku, že je to jedna z mých značek skutečně oblíbených. Miluju jejich laky na nehty, makeupy, oční stíny, řasenky a taky rtěnky. A právě rtěnkám věnuji dnešní sólo. Jednoduše proto, že si to tihle drobečkové zaslouží.


A vezmu to v tom pořadí, v jakém sem si tyto malé miláčky pořizovala. Mým vůbec prvním kouskem byla tato absolutně klasická červená rtěnka, jaká nesmí chybět v žádné kosmetické taštičce. Je to odstín 01 z kolekce od Kate Moss.

Rimmel – 01



Mám ji už 4 rok a dodnes si pamatuji, jak jsem pro ni šla do malé drogérie v Českých Budějovicích. A pak sem ji po prvních pár použitích přestala nosit, protože moje přirozeně plné rty v takto výrazné barvě budily prostě až moc pozornost. A tak rtěnka zůstala hozená na dně šuplíku, odkud si ji snad jen občas půjčila sestřička. =D Postupem času jsem si k ní ale přeci jen našla cestu. A teď je jednou z mých nejoblíbenějších. Je to prostě klasika a ať si každý kouká blbě jak chce, ne?


Jakmile sem dala této rtěnce šanci pochopila jsem její nesporné výhody. Konzistence je prostě božská a intenzita barvy rovněž. A za cenu kolem 100,- je to všechno, co si může žena od rtěnky přát =D. A právě tak jsem se dostala i k dalším Rimmelým rtěnkám. Přece, když je tak skvělá tahle jedna, tak musí být skvělé i ty ostatní nebo ne?

Rimmel – 105

Dalším přírustkem do mé sbírky se tak stal o 3 roky později další božský odstín od Kate Moss a to odstín 105, tedy jedena z klasických růžových nude barviček. Tu jsem si zamilovala takřka okamžitě. Protože je to jedna z těch rtěnek, „kterou nahodíš a jdeš“. V létě, v zimě, ke každému líčení. Konzistencí, cenou i barevnou pigmentací stejně skvělá, jako všechny z Kate kolekce. Tato konkrétně není tolik krémová jako ostatní rtěnky, které od této značky mám, což přisuzuji tomu, že je lehce třpytivá. A nutno podotknout, že božsky voní.




 Rimmel - 45

No a když už jsem u nude rtěnek, tak odstín 45. je totiž úplně stejně skvělý jako odstín 105... Nahodíš a....První z nich je tmavší se shimmerem, druhá je světlejší a nemá tak výraznou vůni.




Rimmel – 107

U Kate kolekce ještě chvíli zůstaneme. Vrátíme se ale k barvičkám červeným. Konkrétně k odstínu 107, který byl hitem letošní zimy. Tato rtěnka je matná a její pigmentace i konzistence jsou až neskutečné. Tento odstín jsem sháněla snad měsíc a byl úplně všude vyprodaný. A pak, když jsem ho sehnala byla jsem nadšená a zároveň zklamaná. Rtěnka sama o sobě nemá chybu. Ukázalo se ale, že je to odstín, který se k mojí pleti absolutně nehodí. Působí na mých rtech nepřirozeně tmavým dojmem. Zdá se mi, že i moje vrásky jsou výraznější.  



S tímhle lakem od NYC si skvěle padla do noty.

Pokud si mám tedy mezi červenými vybrat sáhnu příště zase raději opět po 01, která vypadá tak o tisíc procent líp.
Zde ještě jednou 107

Rimmel – Asia - 077


A na samý závěr zabrouzdáme mimo Kate kolekci k Rimmelácké klasice a k jednomu z odstínů, který bude slušet téměř každému a to odstín 077 – Asia. Jedná se o odstín v přirozené barvě rtů, takže Vaše rty zvýrazní ale zase né moc. Taky taková rtěnka pro každou příležitost.  




Že se Vám zdají všechny ty moje nude odstíny stejné? Ale nejsou! Fakt, že ne!  

A tady máte všechny nude barvičky vedle sebe.

Klasika je holt klasika!

A tady jsou vedle sebe v recenzovaném pořadí.

Výdrž všech rtěnek je stejná – tedy zhruba polovečerní. Po jídle vždy vyžadují opravení, ale samy neslézají, což je super. Rimmelácké rtěnky zůstávají mými nejoblíbenějšími. Vždy je nakupuji ve slevách a vždy se tak vejdu do sta Korun. Jedná se o produkty, které bych každé z Vás doporučila. Jednoduše za tu cenu Vám udělají skvělou službu a nabídka odstínů je takřka nekonečná!

Žádné komentáře:

Okomentovat